Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

Donacija 200 kom grijalica Sisku, Petrinji i Glini na staru godinu

Kao pomoć stanovnicima Petrinje, Gline, Siska i ostalih mjesta čiji domovi su teško stradali u razornom potresu, na staru godinu odvezli smo i donirali 200 komada Vivax električnih kalorifera, svaki snage 2 kW.

S obzirom na vanjsku temperaturu, činjenicu da je stradalnicima na terenu ovo bila druga noć provedena na hladnoći kao i na najave pogoršanja vremenskih prilika, smatrali smo da je vrijeme krucijalno i da trebamo pomoći stradalnicima dostaviti čim prije te im omogućiti djelotvoran način grijanja.

Donaciju smo proveli u koordinaciji s nadležnim tijelima te smo vlastitim prijevozom direktno dostavili 100 kom. Vivax grijalica u JVP Sisak, zatim 50 grijalica u DVD Petrinju i 50 grijalica u DVD Glinu.

U prostorima Javne Vatrogasne Postrojbe Sisak susreli smo i gradonačelnicu grada Siska, gđu. Kristinu Ikić Baniček te zapovjednika JVP Sisak g. Miroslava Goluba.

Ovim putem ujedno izražavamo iskreno saučešće svim stradalnicima u ovim užasnim potresima, a poglavito obiteljima koje su izgubile svoje najmilije i uz iskrenu nadu da će čim prije doći do smirivanja tla.