Partnerska mreža

Naši partneri naša su snaga

M SAN Grupa svojim partnerima nudi najširi asortiman proizvoda, stručne i specijalizirane prodajne timove, najznačajnije svjetske brendove, kontinuirano širenje te brzu reakciju. U partnerskoj mreži trenutno ima više od 5300 partnera kojima se mjesečno dostavlja više od 200 000 proizvoda.

 • #1 u Adria regiji

 • 2000 kontakata dnevno

 • 200000 proizvoda mjesečno

B2B web servis za partnere

Postanite partner

OVAJ OBRAZAC NAMIJENJEN JE ISKLJUČIVO PRAVNIM OSOBAMA

Naši partneri naša su snaga. S partnerima stvaramo dugoročnu, obostrano korisnu poslovnu suradnju. Nadamo se stoga da ćete i vi postati dijelom naše velike obitelji. Ako ste usto registrirani za informatičku djelatnost ili za prodaju informatičkih proizvoda, vaš dolazak na ovu stranicu može označiti početak jednog velikog partnerstva.

Izjava o povjerljivosti podataka M SAN Grupa

 

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

* 

B2B web servis za partnere

B2B sustav omogućuje brži, precizniji i jednostavniji protok informacija među tvrtkama

Prateći svjetske trendove u primjeni najnovijih tehnologija, M SAN Grupa napravila je značajan tehnološki iskorak na području optimizacije brzine i troškova poslovanja uvođenjem e-poslovanja.

Kontinuiranom primjenom najnovijih IC tehnologija u svakodnevnom poslovanju M SAN Grupa svojim partnerima pomaže poboljšati vlastitu konkurentnost, istodobno smanjujući opterećenost zaposlenika i mogućnost nastanka pogrešaka.

Za ovaj značajan poslovni iskorak u razvoju elektroničkog poslovanja i integracije aplikacija odabrana je otvorena tehnologija – web servis. U praksi, M SAN B2B e-commerce sustav u realnom vremenu pretražuje M SAN-ovu bazu proizvoda koristeći se internetom kao komunikacijskim kanalom.

Webshop

Prednosti M SAN B2B sustava

M SAN-ov B2B sustav omogućuje pristup podacima vezanim uz poslovanje s M SAN Grupom. Trenutačno su dostupne osnovne grupe podataka: artikli, cjenik i dokumenti partnera.
Grupa podataka vezana uz dokumente partnera omogućuje pristup svim dokumentima partnera koji su kreirani u transakcijskom sustavu M SAN Grupe.

PRISTUPANJEM B2B SUSTAVU PARTNERIMA JE OMOGUĆENO:

 • Automatizacija formiranja vlastitog cjenika i primjene željene sheme maržiranja na osnovi svakom partneru prilagođenih nabavnih cijena.
 • Provjera dostupnosti artikala u realnom vremenu
 • Pristupanje bazi fotografija artikala i njihov prikaz u vlastitom WebShopu sustavu
 • Pristupanje bazi tehničkih specifikacija i opisa artikala te njihov prikaz u vlastitom IT sustavu (ERP sustavu, cjeniku, internetskoj trgovini, web-katalogu...)
 • Pregled svih dokumenata
 • Optimiziranje razine vlastitih robnih zaliha zahvaljujući konstantnoj dostupnosti podataka o svim grupama artikala iz B2B sustava M SAN Grupe
 • Reduciranje operativnih troškova kao što su troškovi telekom usluga ili radnih sati zaposlenika vezanih uz nadopune podataka
 • Podizanje efikasnosti internih poslovnih procesa zbog bržeg pristupa traženim podacima
 • Smanjenje vremena ažuriranja samih podataka, čime je informacija brže dostupna korisnicima
 • Točnost podataka.

Webshop

Svojim partnerima M SAN Grupa omogućuje naručivanje robe putem Webshopa, što ih čini neovisnima o radnom vremenu prodaje.

Prednosti Webshopa:

 • Praćenje narudžbi
 • Pregled svih računa
 • Neovisnost o radnom vremenu prodaje
 • Maksimalna sigurnost
 • Personalizirane postavke prikaza
 • Razdvojenost prava korištenja
 • Sustav prepoznavanja proizvoda
 • Smart Konfigurator


Webshop za partnere

 

Usmjerenost cilju

LAKO DO ŽELJENOG PROIZVODA

Kako biste došli do željenog proizvoda, ne morate nužno znati njegov točan naziv. U pronalaženju se primjenjuju sustavi filtriranja pretraživanja (po segmentima, kategorijama, proizvođačima, cjenovnom rasponu, akcijskoj prodaji…), predlaganja zamjenskih artikala u slučaju nedostupnosti traženog, izravnog upisivanja već poznate šifre artikla, a posebno je praktičan i Smart Konfigurator. Njegova je svrha omogućiti što lakše sastavljanje komponenata koje čine gotovo računalo. Pritom napredni sustav provjere kompatibilnosti, zajedno s opsežnom bazom specifikacija, vodi računa da se nude isključivo međusobno kompatibilne komponente. Na taj se način mogućnost da računalo sastavljeno od komponenti odabranih s pomoću Smart Konfiguratora zataji pri prvom paljenju svodi na minimum.

 

M SAN Smart Konfigurator

Prilagođenost sredini

Webshop M SAN Grupe osmišljen je u skladu sa specifičnim zahtjevima poslovanja partnera i u cijelosti je plod IT razvoja M SAN Grupe. Osim samog procesa narudžbe, partneri na Webshopu mogu pratiti stanje svoje narudžbe, ali i ostale financijske podatke koji su vezani uz poslovanje s M SAN Grupom. Za svaku kupnju internetom najvažniji su sigurnost pristupa i tajnost podataka. Primjenom najnovijih tehnologija certificiranja i sigurnosnih protokola za prijenos podataka sigurnost je u Webshopu M SAN Grupe postavljena na najvišu razinu. Jedna od pogodnosti je i razdvojenost prava korištenja što znači da se, primjerice, osobi zaduženoj za nabavu može ograničiti uvid u stanje računa tvrtke, dok se osobi iz računovodstva može onemogućiti narudžba.

Personalizacija ne staje samo na izgledu i ponašanju, već su u sve cijene navedene u shopu uračunati svi popusti i druge pogodnosti za kupnju koje ima pojedini kupac. Uza sve to, moguć je eksport personaliziranog cjenika u XLS, XML i HTML formate.

M SAN Web Shop
vrh stranice