IBM Security

Ugradite sigurnost u središte vašeg poslovanja

Otkrijte rješenja koja ujedinjuju obranu od prijetnji i otključajte inovacije s partnerom koji razumije Vaše poslovanje.

IBM Security Threat Management

Sigurnosna rješenja koja ujedinjuju Vašu obranu od prijetnji

Kada je svaka sekunda bitna, potrebna je jedinstvena obrana kako bi na vrijeme identificirali, orkestrirali i automatizirali svoj odgovor na prijetnje. IBM-ova rješenja za upravljanje sigurnosnim prijetnjama pomažu i olakšavaju suočavanje s kibernetičkom neizvjesnošću.

IBM Security Digital Trust

Sigurnosna rješenja koja pomažu da budete inovativniji

Smanjenjem rizika možete ubrzati svoj poslovni rast. IBM Security Digital Trust rješenja mogu pomoći u zaštiti podataka, stvoriti pouzdane odnose s korisnicima i osigurati vašu digitalnu transformaciju.

IBM Security

IBM Security Threat Management

Sustav upravljanja kibernetičkim prijetnjama (Threat Management) sa ugrađenom automatizacijom i umjetnom inteligencijom može pomoći u borbi protiv današnjih naprednih napada kibernetičkih kriminalaca. Sigurnosni timovi mogu identificirati rizične podatke i ranjivosti u mrežama sa tisućama krajnjih točaka i između različitih sustava.

IBM Cloud Pak for Security

Platforma koja Vam pomaže da brže pronađete skrivene prijetnje, smanjite troškove sigurnosnih podataka i vrijeme odgovora na incidente. Može se pokretati bilo gdje – on-premise, u javnom ili privatnom oblaku. Uz Cloud Pak for Security povećajte uvid u svoju sigurnost i proširite sposobnosti svojega tima.

IBM QRadar

Sigurnosno-obavještajna platforma koja brzo identificira potencijalne prijetnje, pruža djelotvorne uvide u iste, te pojednostavljuje povratne informacije radi poboljšanja otkrivanja prijetnji i smanjivanja broja nepotrebnih upozorenja.

IBM Resilient Security Orchestration, Automation and Response (SOAR)

Vođeni i automatizirani odgovor na novonastale prijetnje.

IBM Security

IBM Security Digital Trust

Digital Trust pomaže u zaštiti podataka, u stvaranju pouzdanih odnosa sa korisnicima te omogućuje poslovni rast.

IBM sigurnosna rješenja imaju integrirani pristup ka digitalnom povjerenju, kombinirajući otkrivanje i zaštitu podataka, upravljanje pristupom u oblaku, autentifikaciju, upravljanje rizikom, otkrivanje prijevara i globalno obavještavanje o prijetnjama.

IBM Security Guardium

Zauzmite novi pristup zaštiti podataka u novom hibridnom svijetu.

Zna li vaš sigurnosni tim gdje se nalaze vaši osjetljivi podaci, tko im ima pristup ili najbolji način da ih zaštiti?

IBM Security Secret Server

Zaštitite i upravljajte pristupom privilegiranim računima u svojoj organizaciji, uz sigurnost lozinki na razini poduzeća i upravljanje privilegiranim pristupom.

IBM Cloud Identity

Prilagdite IAM (Identity Access Management) Vašem poslovanju uz jedinstvenu prijavu, provjeru autentičnosti i upravljanje životnim ciklusom.

IBM Trusteer

Ubrzajte digitalni rast otkrivanjem prijevara i provjerom autentičnosti.

IBM Security Access Manager

Pojednostavite pristup svojim korisnicima dok sigurnije usvajate web, mobilne, IoT i cloud tehnologije.

IBM MaaS360 With Watson

Transformirajte način na koji IT osigurava prijenosna računala, stolna računala, pametne telefone, tablete, prijenose uređaje i IoT, istovremeno osiguravajući izvrsno korisničko iskustvo.