the content();

Enterprise

Distribucija s dodanom vrijednosti

Sektor Enterprise samostalna je organizacijska cjelina unutar M SAN Grupe koja djeluje kao VAD (value add distributer), tj. distributer s dodanom vrijednosti. Enterprise usluge usmjere su sistem integratorima, Value Add Resellerima, Managed Services Providerima, Independent Softver Vendorima, Cloud Solution Providerima, velikim i malim tvrtkama, etabliranim firmama ili start up-ovima, lokalnim i regionalnim uredima.

Zahvaljujući svojem naprednom sustavu poslovanja, najnapredniji svjetski pružatelji i proizvođači tehnologija i rješenja kao i cjelokupna partnerska ICT zajednica, prepoznali su Enterprise sektor M SAN Grupe kao vodeći VAD u jugoistočnoj Europi.

Softverska rješenja

Softverska rješenja

Širina spektra softverske ponude obuhvaća sve industrijske vertikale i sve veličine poslovnih potreba:

  •  od industrijskih i rješenja za javnu upravu, preko rješenja za malo i srednje poduzetništvo do rješenja za start up-ove,
  •  za gotove uredske aplikacije ili platforme za razvoj, upravljanje, procesuiranje i najnapredniju analitiku,
  •  od tehnologija za velike podatkovne centre do upravljanja mobilnim uređajima ili malim uredskim potrebama.

Neovisno o tome kojoj skupini korisnika pripadaju vaši kupci, u suradnji s našim vendorima odjel Enterprise M SAN Grupe pruža platformu za stvaranje rješenja u skladu s vašim i njihovim potrebama.

Kontaktirajte nas!

Infrastrukturna rješenja

Infrastrukturna rješenja

Težeći izvrsnosti, M SAN Grupa profilirala se kao snažan partner i dobavljač najambicioznijih tehnologija svjetskih proizvođača koji ne pristaje na kompromise u realizaciji projektnih rješenja. Primarni je motiv pružiti najnoviju tehnologiju spremnu za trenutačno korištenje. Ovaj se pristup pokazuje provjereno najboljim jer kupac, iako je spreman mjesecima čekati na realizaciju kupnje željenih rješenja, u trenutku realizacije kupnje očekuje trenutačne poslovne učinke.

Snažan lager kao i logistika, koja u široj regiji nema premca, osiguravaju mogućnost zadovoljavanja i najzahtjevnijih projektnih zahtjeva vezanih za servere, storage, networking, pos, ups kao i sve ostale sustave.

Kontaktirajte nas!

Cloud koncept

Cloud koncept

U modernom poslovnom okruženju Cloud-first koncept postao je nositelj digitalne transformacija mijenjajući pravila unutar i izvan enterprise segmenta premošćujući barijere među industrijama.

Cloud rješenja u ponudi M SAN Grupe bazirana su na servisima globalnih vendora kao što su Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja Cloud usluga i servisa.

Katalog i ogledni primjer M SAN Cloud usluga i servisa možete proučiti na:

 M SAN Cloud

 

Unify Circuit je jedinstvena Cloud aplikacija namijenjena jednostavnoj i brzoj komunikaciji između članova vašeg tima, odnosno to je vaš prostor za virtualne sastanke.

Uključuje audio i video razgovore uz simultano dijeljenje pogleda na računalni zaslon govornika, slanje tekstualnih poruka (chat) te mogućnost dijeljenja dokumenata.

Detaljne informacije dostupne su na:

 Unify Circuit

Projektna rješenja

Projektna rješenja

Odjel Enterprise M SAN Grupe formirao je i posebne timove s ciljem osiguranja punog raspona dodatne vrijednosti svim partnerima na platformi velikih, kompleksnih ili nišnih projekata i natječaja, čije sastavnice sežu u raznorodne tehnologije, proizvođače, industrijske vertikale i procese, a njihova složenost pripreme (regulativna, tehnološka, logistička ili tehnička) predstavlja izazov za svakog IT partnera. Višegodišnji uzastopni uspjesi u realizaciji najjačih regionalnih projekata referencije su odjela Enterprise M SAN Grupe.