Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

FUJITSU CELSIUS Workstation – radne stanice za profesionalce

Osmišljene i sastavljene u Njemačkoj i Japanu, Fujitsu CELSIUS radne stanice podržavaju kreativnost, simulacije, kalkulacije i vizualizaciju na najvišoj profesionalnoj razini. Zahvaljujući sveobuhvatnim sposobnostima, od dizajna i inženjeringa do proizvodnje, CELSIUS radne stanice zaslužile su veliki ugled zbog svog iznimno tihog rada, vrhunskog sustava hlađenja kao i dostizanja vrhunskih rezultata na testiranjima!

Zašto odabrati Fujitsu radnu stanicu?

osmišljene i sastavljene u Njemačkoj i Japanu

optimizirane za rad s cijelim nizom vodećih aplikacija poput

Autodesk, Dassault Systèmes, Siemens PLM ili PTC

interno razvijene matične ploče i BIOS

iznimno tihi rad s razinom buke od svega 18-23 dB

CELSIUS M770 dobitnik iF Design Award 2018

28 godina iskustva u proizvodnji radnih stanica

jedinstvena ponuda prilagodbi „made4you“ nudi najviši stupanj fleksibilnosti kako bi se zadovoljile individualne potrebe korisnika

Pogledajte Fujitsu Workstation Video

Birajte oblik radne stanice koji vam najviše odgovara!

Bilo da ste u pokretu ili u uredu, sve Fujitsu mobilne, desktop i rack radne stanice optimizirane su za rad s cijelim nizom vodećih aplikacija poput Autodesk, Dassault Systèmes, Siemens PLM ili PTC. Dodatno, Fujitsu jedinstvena ponuda prilagodbi „made4you“ nudi najviši stupanj fleksibilnosti kako bi se zadovoljile individualne potrebe, poput zamrzavanja BIOS-a i firmware-a, bulk pakiranja, printa, laserskog graviranja ili lijepljenja željenog logo-a.

Mobilne radne stanice

 Bilo da ste arhitekt, inženjer ili dizajner i bez obzira da li ste u uredu ili kod klijenta, zahtijevate od svoje mobilne radne stanice da isporuči najviše performanse. CELSIUS H serija kombinira odličan dizajn s najvišim stupnjem sigurnosti zahvaljujući opcijski ugrađenoj PalmVein tehnologiji.

Desktop radne stanice

 CELSIUS radne stanice u desktop formatu vrhunska su Fujitsu računala za profesionalce i rad sa zahtjevnim aplikacijama u raznim sektorima poput dizajna, inženjerstva, arhitekture, naftne industrije, informatike ili zdravstva. Široki izbor procesora, diskova i profesionalnih grafičkih kartica, komponenti za rad u non-stop režimu, vrhunskih rezultata na benchmark testovima, kao i dugi životni vijek (najmanje 36 mjeseci) zadovoljit će svačije potrebe.

Dostupne su serije CELSIUS J, CELSIUS W, CELSIUS  M i CELSIUS R, među kojima se posebno ističe nagrađivani model CELSIUS M770.

Rack radne stanice

 CELSIUS C serija rack radnih stanica nudi performanse velikih radnih stanica upakirane u kućište veličine 1U i kao takva je idealna za bilo kakvu vrstu udaljenih grafičkih rješenja u data-centrima: Remote Access (1:1), GPU pass-through ili grafička virtualizacija (1:n).

Dizajnirano da dugo traje.

 Je li Vaša mobilna radna stanica sigurna? Imate li tihu desktop radnu stanicu?

Integrirate li radne stanice u rješenja? Trebate li mogućnost kupnje iste radne stanice tijekom perioda od najmanje 3 godine?

Fujitsu je izvor POUZDANOSTI za sve poduzetnike što pokazuje njegova kvaliteta, stručnost i izvrsnost. Unutar tvrtke razvijeni su BIOS i matične ploče, a izbor se sastoji od visokokvalitetnih komponenti i modula. Radne stanice imaju dug životni vijek (najmanje 36 mjeseci) i 24/7 podršku za bilo koja pitanja i situacije. Fujitsu uređaji imaju LJUDE U PRVOM PLANU, pa takoergonomski zahtjevi i orijentacija na korisnike stvaraju iznimno tihe desktop radne stanice uz opsežnu ISV certifikaciju, dok se EKOLOGIJA poštuje optimiziranim pakiranjima, proizvodnjom i nabavom. Fujitsu ima i stalne INOVACIJE na radnim stanicama, poput Fujitsu Labs inovacije za najsigurniju biometrijsku identifikaciju:  PalmSecure™.

Spremni za virtualnu realnost!

 Nema kompromisa kada je riječ o profesionalnoj virtualnoj stvarnosti i zato su sve Fujitsu radne stanice VR READY. Užitak potpuno uvjerljivog iskustva u stvarnom vremenu uz opcije jakih grafika nude Fujitsu i NVIDIA u svojim modelima: FUJITSU CELSIUS VR-ready radne stanice, NVIDIA®Quadro®,(VR-ready grafičke kartice) i Intel® procesori (visokog radnog takta). Fujitsu preporučuje naglavne uređaje za miješanu stvarnost: HTC Vive  ili  Oculus Rift.

Jeste li znali?

Fujitsu je 7. najveći svjetski pružatelj IT usluga i broj 1 u Japanu

Fujitsu je među 10 najjačih svjetskih dobavljača servera

FORTUNE je uvrstio Fujitsu na svoju listu „World’s Most Admired Companies“ već petu godinu zaredom (2013. – 2017.)

Fujitsu Grupa sastoji se od oko 78.000 partnera širom svijeta

Fujitsu je izabran za uključivanje u indeks Dow Jones Sustainability World (DJSI World), vodeći svjetski indeks društveno odgovornog ulaganja (SRI) po 18. put

Fujitsu distribuira M SAN Grupa.

Fujitsu uređaje možete kupiti putem web shopa ili kontaktiranjem svog prodajnog predstavnika u M SAN Grupi.
Ako do sada niste koristili naš web shop, pozivamo vas da postanete partner M SAN Grupe popunjavanjem web obrasca Postanite partner.


Za više informacija pošaljite upit na fujitsu@msan.hr

Pratite nas na Facebooku i LinkedInu.