Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

FUJITSU – oblikujemo budućnost zajedno!

Fujitsu je vodeća Japanska ICT tvrtka koja nudi puni spektar tehnoloških proizvoda, rješenja i usluga, dok više od 140.000 Fujitsu djelatnika podržavaju klijente u više od 100 zemalja. Fujitsu je jedan od inovatora ICT industrije, a uz brojne nagrade, u 2018. godini Fujitsu radna stanica CELSIUS M770 dobila je iF Design Award 2018. U ponudi su još i inovativna tablet računala, te prijenosna i stolna računala uz razne korisne PC dodatke.

Fujitsu distribuira M SAN Grupa. Fujitsu uređaje možete kupiti putem M SAN web shopa ili kontaktiranjem svog prodajnog predstavnika u M SAN Grupi.

Ako do sada niste koristili naš web shop, pozivamo vas da postanete partner M SAN Grupe popunjavanjem web obrasca Postanite partner.

Za više informacija pošaljite upit na fujitsu@msan.hr

Kako podignuti poslovanje uz inovaciju i inteligenciju?

Od osnutka 1935., Fujitsu je jedan od inovatora ICT industrije. Duga tradicija dostignuća i prekretnica u proizvodnji učinili su Fujitsu onime što danas predstavlja – jednom od vodećih ICT tvrtki. Posebno veliko i dugotrajno iskustvo te snagu ICT tehnologija Fujitsu koristi kako bi se budućnost oblikovala zajedno s Fujitsu partnerima kroz stalne inovacije i razvoj tehnologija.

Fujitsu u svom portfelju ima široku ponudu uređaja za sve potrebe i prilike. Često se naglašava kako su ti uređaji stvoreni za poduzetnike, a dizajnirani za korisnike, jer se ispod njihovog atraktivnog dizajna kriju moćne specifikacije koje iznenađuju na prvu.

Za one koji su stalno u pokretu, Fujitsu nudi inovativna tablet računala, te prijenosna računala koja podržavaju Vaše poslovanje gdje god se nalazili, poput atraktivnog LifeBook U938 ultra mobilnog prijenosnog računala mase svega 920g s autonomijom do 13 sati! Ova računala su dostupna u osnovnoj konfiguraciji, kao i sa snažnim individualnim rješenjima koja su u potpunosti prilagođena upravo Vama.

Fujitsu stolna računala karakteriziraju visoki ergonomski standardi, sofisticirani koncept proizvoda i visoka vrijednost. Neka vas ne iznenadi njihova mala dimenzija, jer u nju stane baš sve. Esprimo G558 odličan je primjer snažnog desktopa u ultra kompaktnom kućištu od svega 0,86 litara uz opciju montaže na nosač monitora i napajanja putem USB-C priključka.Fleksibilno i dugotrajno rješenje pronađite u Fujitsu radnoj stanici. Iznimno proširiva i izdržljiva računala za profesionalne aplikacije imaju dug vijek trajanja i vrlo nisku razinu buke kako bi se mogli u potpunosti koncentrirati. Dodajte k tome još i Display B34-9 UE, ultra široki 34“ zakrivljeni business monitor UWQHD rezolucije s IPS zaslonom, i iskoristite idealnu Fujitsu platformu koja nudi mogućnost kreiranja desktop računala prema Vašim potrebama!

Najnovija i najsofisticiranija hardverska i softverska Fujitsu rješenja pomažu Vam dobiti kvalitetne poslovne informacije kroz umjetnu inteligenciju i dubinske analize, poput Fujitsu IoT Solution INTELLIEDGETM. Fujitsu nudi i opsežan portfelj intuitivnih, korisnih dodataka, od tipkovnica, miševa, torbi i printera, do uređaja za bežično povezivanje, biometrijsku sigurnost i multimediju. Zaokružena Fujitsu ponuda vam omogućava da odaberete sve što vam je potrebno za vaše poslovanje i na taj način uštedite vrijeme i novac.


Napredna i inteligentna rješenja mijenjaju naš način razmišljanja. I upravo tako oblikujemo budućnost zajedno.

Jeste li znali?

Fujitsu je 7. najveći svjetski pružatelj IT usluga i broj 1 u Japanu

Fujitsu je među 10 najjačih svjetskih dobavljača servera

FORTUNE je uvrstio Fujitsu na svoju listu „World’s Most Admired Companies“ već petu godinu zaredom (2013. – 2017.)

Fujitsu Grupa sastoji se od oko 78.000 partnera širom svijeta

Fujitsu je izabran za uključivanje u indeks Dow Jones Sustainability World (DJSI World), vodeći svjetski indeks društveno odgovornog ulaganja (SRI) po 18. put

Otkrijte ovo i još mnogo više u Fujitsu ponudi koja štedi vaš novac i vrijeme.
Za više informacija pošaljite upit na fujitsu@msan.hr

Pratite nas na Facebooku i LinkedInu.