Upoznajte novu generaciju poslovanja
HPE GEN 11

Lideri u računalstvu, HPE i Intel, ove godine predstavljaju poslužitelje bazirane na četvrtoj generaciji Intel® Xeon® Scalable procesora dizajnirane da unaprijede vaše poslovanje i pruže potporu hibridnim okruženjima.
Najnoviji HPE Proliant portfelj poslužitelja nudi brojna rješenja koja je moguće i dodatno prilagoditi te konfigurirati Vašim potrebama. Neovisno o tome traži li se ekonomično rješenje ili je pak naglasak na sigurnosnoj dimenziji, visokoj energetskoj efikasnosti ili fleksibilnosti, nova generacija HPE poslužitelja izgrađena je da zadovolji sve računalne zahtjeve – from edge to cloud – te vam omogući novi poslovni potencijal.

Budućnost počinje
sada

Iz portfelja izdvajamo

Tower poslužitelj optimiziran za poslovanje malih i srednjih poduzeća

HPE ProLiant ML350 Gen11

HPE ProLiant ML350 Gen11 najsnažniji je 2P tower poslužitelj dizajniran za različita okruženja, neovisno o lokaciji i veličini vašeg poslovanja. Pruža iznimne računalne performanse, sigurnost, pouzdanost i skalabilnost kako za rastuća mala i srednja poduzeća tako i za podatkovne centre. HPE Proliant ML350 Gen11 poslužitelj svakako će dodatno potaknuti rast vašeg poslovanja.

Poslužitelj optimiziran za udaljene lokacije

HPE ProLiant DL320 Gen11

HPE ProLiant DL320 Gen11 novi je 1U poslužitelj dizajniran za pogon radnih opterećenja nove generacije za raznolika rack okruženja na udaljenim lokacijama – uz zadržavanje standardnog industrijskog dizajna s fleksibilnim opcijama za naprednu grafiku i pohranu podataka. Zadržite ekonomičnost, učinkovitost i fleksibilnost bez obzira na lokaciju podataka za ciljana radna opterećenja kao što su virtualna računala (VDI), video streaming i analitika.

Poslužitelj optimiziran za Enterprise okruženja

HPE ProLiant DL360 Gen11

HPE ProLiant DL360 Gen11 pruža enterprise infrastrukturu za virtualizaciju, kontejnere (containers) ili  “bare metal” poslužitelje s naglaskom na gustoću računalnih resursa kroz dvoprocesorsku arhitekturu u 1U rack formatu. Novi DL360 idealan je izbor i za hiperkonvergentna radna opterećenja.

Skalabilno računalstvo optimizirano za Enterprise okruženja

HPE ProLiant DL380 Gen11

HPE ProLiant DL380 Gen11 poslužitelj građen je na dvoprocesorskoj arhitekturi i visini 2U, a karakterizira ga napredna skalabilnost i proširivost te kao takav predstavlja idealno rješenje za najzahtjevnija radna opterećenja. Upravo zbog iznimne mogućnosti proširenja podrška je širokom rasponu različitih radnih opterećenja poput virtualizacije, private cloud-a i sl.

Digitalna transformacija, kao imperativ računalne budućnosti, jedna je od temelja nove generacije HPE Proliant Gen11 poslužitelja. Kako bi se oslobodili IT resursi, a vrijeme povećanja operativne efikasnosti skratilo, uz održavanje sigurnosnih normativa na zavidnom nivou, HPE novom generacijom servera nudi i intuitivno iskustvo rada u oblaku putem HPE GreenLake for Compute Ops Management-a. Radi se o jednostavnoj upravljačkoj konzoli koja elastično skalira, simplificira i objedinjuje operacije životnog ciklusa servera u oblaku.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije, presales i podršku

Kontaktirajte nas za dodatne informacije, presales i podršku