Pregled naših rješenja

IBM Cloud

Full-stack cloud platforma obuhvaća javna, privatna i hibridna okruženja. Izgradite sa snažnim paketom naprednih podataka i AI alata i oslanjajte se na stručnost IT industrije koja će Vam pomoći u korištenju cloud servisa.
IBM Data and AI

Ubrzajte svoje putovanje prema umjetnoj inteligenciji s IBM-ovim portfeljem podataka i umjetne inteligencije. Pripremite svoje podatke te povećajte vrijednost i uvide iz svojih podataka. Analizirajte i skalirajte uvide u Vaše podatke na zahtjev pomoću AI bilo gdje. Pripremite svoje podatke za svijet umjetne inteligencije i više oblaka – Collect, Organize, Analyze, Infuse and Modernize.

IBM Security

Već znate da kibernetički kriminalci napadaju Vašu organizaciju i da je samo pitanje vremena kada će u tome uspjeti. Jeste li spremni? Za borbu protiv današnjih sofisticiranih napada potreban je holistički, integrirani pristup – onaj koji obuhvaća prevenciju, otkrivanje i odgovor na napredne prijetnje te integrira obranu s procesima i ljudima kroz cijeli životni ciklus napada.

IBM ESA

Imate odličnu poslovnu ideju i tražite prodaju vlastitog rješenja izgrađenog na IBM tehnologiji? Vlastiti brand i Vaši uvjeti. Embedded Solution Agreement (ESA) omogućuje poduzetnicima, malim poduzećima i globalnim organizacijama korištenje IBM-ovih softverskih sredstava za stvaranje jedinstvenih softverskih rješenja.

IBM Automation

IBM Intelligent Automation koristi naprednu tehnologiju umjetne inteligencije za poboljšanje produktivnosti i poslovnih performansi te rješavanje različitih izazova. Kombinacija ljudskih vještina s automatizacijom omogućuje povećanje produktivnosti timova i bolje donošenje odluka.

IBM TurboFlash kampanja

M SAN kroz FlashTurbo kampanju predstavlja IBM Turbonomic Application Resource Management – inovativno rješenje koje će značajno unaprijediti performanse aplikacija vaših klijenata.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas danas ako imate pitanja o IBM-ovim proizvodima i uslugama. Predstavnik M SAN Grupe javit će se u najkraćem mogućem roku s odgovorima na Vaša pitanja.