Pregled naših rješenja

IBM Cloud

Full-stack cloud platforma obuhvaća javna, privatna i hibridna okruženja. Izgradite sa snažnim paketom naprednih podataka i AI alata i oslanjajte se na stručnost IT industrije koja će vam pomoći u korištenju cloud servisa.

Data and AI

Ubrzajte svoje putovanje prema umjetnoj inteligenciji s IBM-ovim portfeljem podataka i umjetne inteligencije. Pripremite svoje podatke, te povečajte vrijednost i uvide iz svojih podataka. Analizirajte i skalirajte uvide u Vaše podatke na zahtjev pomoću AI bilo gdje. Pripremite svoje podatke za svijet umjetne inteligencije i više oblaka – Collect, Organize, Analyze, Infuse and Modernize.

IBM Security

Već znate da kibernetički kriminalci napadaju vašu organizaciju i da je samo pitanje vremena kada će u tome uspjeti. Jeste li spremni? Za borbu protiv današnjih sofisticiranih napada potreban je holistički, integrirani pristup – onaj koji obuhvaća prevenciju, otkrivanje i odgovor na napredne prijetnje te integrira obranu s procesima i ljudima kroz cijeli životni ciklus napada.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas danas ako imate pitanja o IBM-ovim proizvodima i uslugama. Predstavnik M SAN Grupe javit će se u najkraćem mogućem roku s odgovorima na Vaša pitanja.