the content();

Karijera u grupaciji

Ljudski resursi

Što je najvrjednije svakoj tvrtki?

Ljudi, njihovo znanje, iskustvo, trud... Mi to najbolje znamo. I zato ovo nije samo još jedna priča na webu...

Dinamično okruženje

Budući da je u konstanti promjene vrlo važno u svakom trenutku održati ravnotežu, nastojimo svim članovima svojeg tima omogućiti životnu ravnotežu u odnosu na profesionalni i osobni razvoj. Ako ste pouzdana, dinamična, kreativna i odgovorna osoba spremna na timski rad i dokazivanje u poticajnoj radnoj sredini te ako ste spremni s nama stvarati zajedničku budućnost, javite nam se, a mi ćemo vam pružiti priliku za profesionalni i osobni razvoj u dinamičnom poslovnom okruženju.

Selekcijski postupak

Selekcijski postupak

Odabir osobe (profesionalna selekcija) proces je kojim se među većim brojem kandidata za posao opredjeljujemo za one za koje je (naj)vjerojatnije da će u poslu uspjeti. Pri odabiru osobe za neki posao poželjno je uzeti u obzir njezine sposobnosti i druge osobine. Što su one bolje usklađene s osobinama koje posao zahtijeva, to je vjerojatnije da će osoba biti uspješnija, ali i zadovoljnija. U M SAN Grupaciji selekcijski postupak odvija se u Ljudskim resursima gdje kandidate procjenjuju isključivo psiholozi.

Svoje prijave dostavljate putem internetske stranice Ljudskih resursa na kojoj ćete popuniti potrebne podatke i priložiti životopis s popratnim dokumentima.

Odabrani kandidati pristupaju standardiziranom, normiranom i certificiranom psihologijskom testiranju koje se sastoji od kognitivnih testova i upitnika osobnosti.

Za ova testiranja ne trebate se posebno pripremati. Pozorno slušajte upute i iskreno odgovarajte.

Nakon psihologijskog testiranja slijedi selekcijski intervju. Tijekom intervjua psiholog će upotpuniti sliku o vama, ocijeniti vaša znanja, dosadašnja iskustva, motivaciju, komunikacijske vještine te vaš mogući doprinos tvrtki.

Ovisno o poziciji koja se popunjava, moguć je i sljedeći selekcijski krug u kojem će se razgovoru priključiti i voditelj poslovnog područja u kojem biste radili ako nije bio prisutan u ranijem krugu.

Nakon obavljenog selekcijskog intervjua konačnu odluku o odabiru kandidata donosi voditelj poslovnog područja.

Običaj nam je slati povratne informacije svim kandidatima koji su bili uključeni u neki od selekcijskih krugova. S obzirom na velik broj prijava, katkad se natječaji i povratne informacije mogu odužiti, stoga vas molimo za strpljenje i razumijevanje.