Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

M SAN Grupa – ovlašteni regionalni distributer McAfee proizvoda

Na prezentaciji poslovnim partnerima i novinarima, održanoj 11.05.2017. u prostorima M SAN Grupe d.d. u Buzinu, predstavljeno je novo distributivno partnerstvo M SAN Grupe d.d. i McAfee-a sigurnosnih rješenja.

Globalna filozofija McAfee tržišnog nastupa je kroz povezivanje s najjačim distributivnim partnerima omogućiti dostupnost McAfee sigurnosnih rješenja uz istovremeno osiguranje optimalne investicije u tržište s ciljem boljeg razumijevanja specifičnih potreba i pronalaženja rješenja kroz koja će zadovoljiti detektirane potrebe.

Sukladno globalnoj filozofiji odabir M SAN Grupe bio je logičan korak, a M SAN Grupa d.d. će kroz svoju regionalnu distributivnu mrežu osigurati širenje McAfee proizvoda na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije.

U fokusu distribucije bit će McAfee integrirana korporativna sigurnosna rješenja namijenjena velikim sustavima državne uprave, korporacijama i financijskom sektoru s naglaskom na sigurnost bankovnih sustava i sustava osiguravajućih društava.

I upravo je integracija ključna prednost McAfee sigurnosnih rješenja. Vođeni idejom „Suradnja različitih elemenata kao da su jedinstvena cjelina“ stručnjaci iz McAfeea razvili su širok spektar sigurnosnih rješenja s na svjetskom tržištu jedinstvenim sustavom integracije kroz sve tri vitalne faze zaštite: Detekcija -> Zaštita -> Korekcija. Iznimna prednost McAfee integracije, uz apsolutno povezivanje vlastitih rješenja, je u otvorenosti prema sustavima drugih proizvođača kao što su Aruba, ProofPoint, Rapid, … i kojih je do danas u sustavu McAfee integracije više od 150.

Profesionalnost McAfee sustav integrirane zaštite očituje se i u činjenici da već danas odgovaraju svim zahtjevima GDPR (General Data Protection Regulation) EU regulative 2016/679 iako će regulativa stupiti na snagu tek s 25.5.2018.g.

Svjesni sve veće važnosti rada u „oblaku“ (cloud computing) McAfee stručnjaci tržištu su ponudili i novu kategoriju CASB (Cloud Access Security Brokers) proizvoda namijenjenih zaštiti transfera podataka između krajnjih korisnika i „oblaka“. Prema procjenama Gartner da 2020.g. 85% velikih sustava koristit će CASB rješenja.

Štoviše McAfee filozofija integrirane suradnje, osim u programskim rješenjima, prisutna je i u suradnji s prodajnim partnerima kroz razvijen visoko sofisticiran sustav edukacija, podrške i stimulacije svih McAfee prodajnih partnera, kako postojećih tako i novih. Ovim putem pozivamo za suradnju zainteresirane tvrtke i pojedince da nas kontaktiraju na e-adresu McAfee@msan.hr.


… detaljnije podatke o tvrtki McAfee možete proučiti na McAfee korporativnim web stranicama www.mcafee.com