Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

M SAN Grupa proširila distribuciju Samsung proizvoda

„Potpisom ovog ugovora o distribuciji Samsung mobilnih telefona i tableta zaokružujemo portfelj najvećih svjetskih proizvođača u našoj ponudi. S obzirom na to da je Samsung proteklih godina bio najprodavaniji brend mobilnih telefona na hrvatskom tržištu snaga naše distribucijske mreže nedvojbeno će donijeti daljnji rast prodaje ovog brenda kao i povećanje tržišnog udjela M SAN Grupe u distribuciji mobilnih telefona,” naglasio je Žarko Kruljac, član Uprave M SAN Grupe d.d.

Podsjetimo, tvrtka Samsung Electronics jedan je od najvećih proizvođača potrošačke elektronike te predvodnik industrije TV prijamnika, pametnih telefona, nosivih uređaja, tablet računala, pisača ali i kućanskih uređaja-. Zahvaljujući inovativnim, pouzdanim proizvodima i uslugama te odgovornom pristupu poslovanju, Samsung Electronics svojom posvećenošću stvaranja vrhunskih proizvoda i usluga nastoji donijeti pozitivne promjene u svijet koji nas okružuje. U distribuciji M SAN Grupe naći će se svi mobilni telefoni, tablet uređaji kao i prateća komunikacijska oprema ove tvrtke.

„Raduje nas proširenje distribucijskog partnerstva za portfelj telekomunikacijskih proizvoda s tvrtkom M SAN, kao jednim od vodećih distributera potrošačke elektronike i proizvoda informacijskih tehnologija u Jugoistočnoj Europi. Ovime nastavljamo sa zajedničkim naporima u Hrvatskoj, s ciljem omogućavanja još većeg izbora inovativnih Samsung proizvoda i rješenja, rastućem broju zadovoljnih korisnika, bilo da uređaje upotrebljavaju za zabavu ili produktivnost, u svojim domovima, malim i srednje-velikim tvrtkama ili u korporativnom okruženju,“ zaključio je Byungjin Lee, viši menadžer u odjelu telekomunikacijskih proizvoda, u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics.