Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

M SAN Grupi nagrada Hewlett Packard Enterprise-a

Zagreb, 1. ožujka 2017. – M SAN Grupa d.d. osvojila je prestižnu nagradu za najboljeg Hewlett Packard Enterprise distributera u Jugoistočnoj Europi za 2016. godinu. Nagrada M SAN Grupi dodijeljena je na HPE CEEI & MEMA regionalnoj konferenciji održanoj početkom veljače u Vouliagmeni u Grčkoj.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) američka je multinacionalna kompanija osnovana 2015. godine nastala je podjelom tehnološkog diva Hewlett Packard na dva dijela, HPE i HP Inc. Glavne djelatnosti HPE-a su informatičke usluge, tehnologije pohrane podataka, računalstvo u oblaku, umrežavanje i integracija konvergiranih sustava, dok su najpoznatija rješenja HPE Proliant poslužitelji, 3PAR sustavi za pohranu podataka te Aruba mrežna rješenja. HPE ima vodeće pozicije u svakoj od navedenih kategorija na svjetskoj te posebno na regionalnoj razini.

M SAN Grupa d.d. najveći je ovlašteni regionalni distributer cjelovitog HPE portfelja hardvera i usluga te lider u svim ključnim kategorijama. Ugovorom pokriva čak 8 zemalja što obuhvaća Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, BiH, Makedoniju, Crnu Goru, Kosovo i Albaniju.

„Dodijeljena nagrada potvrda je dugogodišnjeg rada i ulaganja M SAN Grupe u Enterprise odjel i HPE team na što smo izuzetno ponosni. Posebna zahvala ide našim poslovnim partnerima bez kojih takvi sjajni rezultati ne bi bili mogući“ – naglasio je Alen Panić voditelj Odjela enterprise rješenja M SAN Grupe.

„Ovo priznanje rezultat je dugogodišnje uspješne suradnje te kontinuiranog ulaganja u razvoj regionalne partnerske mreže kao i u nadogradnju vlastitih znanja i resursa, kako bi pružanjem kvalitetne podrške prodajnim partnerima dodatno osnažili njihov nastup na tržištu“, Ivan Leko, EG Distribution Business Manager za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju/Crnu Goru i CDG države.