Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

M SAN Running Team – B2B RUN 2018.

Već treću godinu za redom sudjelovali smo na MAGENTA 1 B2B RUN, prvoj poslovnoj utrci namijenjenoj zaposlenicima tvrtki prijavljenih na području Republike Hrvatske.

Ove sezone u Zagrebu, 13. rujna trčalo je rekordnih 6200 trkača iz čak 380 tvrtki!

M SAN running team činilo je čak 59 članova koji su se uspješno suočili s 5 kilometara dugom rutom na terenu Zagrebačkog Velesajma.

Osim opsežnih kondicijskih priprema, ovaj put smo nastupili s posebnim izdanjem M SAN sportske majice za trčanje koja je imala stratešku ulogu „ometanja“ konkurencije.

Prema rezultatima koje su postigle 373 prijavljene tvrtke, M SAN Grupa je među srednje velikim tvrtkama na respektabilnom 20. mjestu., a prema rezultatima za prve tri najbrže trkačice i prva tri najbrža trkača na odličnom 60. mjestu.

Posebne čestitke idu svima onima koji su po prvi puta obukli tenisice za trčanje i istrčali 5 km, jer sada vidimo da imamo nove sportske potencijale!

Na kraju ćemo reći da je timsko druženje prošlo u odličnoj atmosferi! Uz sveprisutni sportski duh i dobro raspoloženje, zabava na after run druženju je bila zagarantirana.

Vidimo se i iduće godine na B2B RUN utrci u još većem broju!

Vaši #MSANrunners!

#B2BRUN2018
#B2BRUN
#MSANGrupa
#MSAN
#running
#team