Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

M SAN Running Team – Trčimo s Ivančicom

Wings for Life World Run 2018, Zadar, 6.5.2018.

Otišli smo korak dalje jer smo ove godine trčali zajedno s Ivančicom. Uistinu! Za stvarno! E fakat! Brale ono stvarno kad ti kažen! Ivančica je bila s nama na stazi i u dresu. Trčali smo, vozili se, zafrkavali i uživali u druženju.

Nas desetak članova M SAN Running Team-a predvođeni Ivančicom bili smo dio trkačkog pokreta s 8.500 sportaša, iz više od 30 zemalja, na startu ovogodišnje zadarske utrke Wings For Life World Run. Zajedno smo trčali i vozili za one koji ne mogu trčati. Trčali smo sa željom da im damo potporu, pokažemo da nisu sami i osnažimo njihovu i našu vjeru u pronalazak liječenja oštećenja leđne moždine.

U ovoj velikoj grupi pridružili su nam se i Hrvatski olimpijci, braća Valent i Martin Sinković te gimnastičar Mario Možnik, jedan od ambasadora utrke, koji je u svojoj maniri vrhunskog gimnastičara zadnjih 20-tak metara prešao na rukama.

Počelo je svečano i veselo. Dok su se iznad naših glava s neba spuštala četiri padobranca s velikom hrvatskom zastavom i mlada Elena Stella intonirala „Lijepu našu.“ naša su srca sve brže kucala u iščekivanju starta utrke.

I nastavilo se je veselo uz dobro raspoloženje i zafrkanciju. Trčali smo i naizmjence pomagali Ivančici, a povremeno ju i pratili dok smo grabili kilometre staze. U dobrom raspoloženju čak smo zaboravili na sparno vrijeme i vrućinu koja nas je pratila. Barem do okrepne stanice na 10. kilometru na kojoj je organizatorima bilo ponestalo čaša s vodom pa smo i njima pomogli da natoče čaše i osvježe ekipu koja je stizala iza nas.

Pobjednici ovogodišnje zadarske utrke bili su Austrijanac Karl Aumayr s pretrčanih 68,01, vozilo utrke sustiglo ga je na Šibenskom mostu i Slovakinja Martina Burzova koja je istrčala čak 32,68.
U M SAN Running Teamu najbolji je bio Hrvoje Otopal s istrčanih 17,41 kilometar, a mi kao tim s Ivančicom otišli smo 79,93 kilometara daleko.

Na kraju važniji od samog trčanja bili su veselo druženje s Ivančicom i smijeh koji nas je pratio cijelim putem.