Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

MSGW i MS na Reeboot Info Gamer-u 2016.

MSGW gaming računala prisutna su na hrvatskom tržištu od sredine devedesetih godina, a proizvode se u vlastitom pogonu M SAN Grupe u Rugvici. Premium kvaliteta svih MSGW računala očituje se i u testiranom Designed for Windows okruženju. Designed for Windows logo jamči da je računalo prošlo ekstenzivan Microsoft Hardware Compatibility Test (HCT) prosječnog trajanja 100 sati odnosno četiri dana konstantnog iscrpnog i sveobuhvatnog radnog opterećenja svih komponenti.

MS je još jedan brend M SAN Grupe koji objedinjuje proizvodnju i prodaju perifernih uređaja, kućišta, napajanja, dodataka, kabela i dronova. Uz tradiciju dugu 15 godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i tržištima regije. Od kraja 2013. godine MS je predstavljen tržištu s potpuno novim prepoznatljivim vizualnim identitetom, modernog, privlačnog i tehnološki osviještenog dizajna.

Ovo je druga godina za redom da MSGW i MS imaju i vlastiti izložbeni prostor u paviljonu broj 9 na više od 100m2 izložbenog prostora. Osim toga MSGW vrhunska gaming računala mogu se naći kod izlagača VR hardvera, Reboot s HTC VIVE i Oculus-om, u Vip Loungeu kao i kod ostalih izlagača na sajmu.

Info Reboot Gamer u svom petom izdanju nastavlja rasti i uvrštava se na ljestvicu najvećih i najznačajnijih gaming sajmova u čitavoj Europi. Sajam se održava na Zagrebačkom velesajmu, na do sada najvećem prostoru. Tijekom šest dana, fokus događanja biti će predstavljanje najnovijih igara i hardvera, developera, VR hardvera, analognih igara te na izrazito velikim internacionalnim eSports turnirima. Info Reboot Gamer sajam okuplja najjaču gamersku zajednicu, a ako se uzme u obzir da je gamerska industrija rapidno rastuća u cijelome svijetu MSGW i MS našli su svoje mjesto i sve prepoznatljiviji su u gamerskom svijetu.