the content();

M SAN brendovi

Kontinuirano ulažemo u razvoj vlastitih brendova

MS ENERGY je naš brend električnih romobila, bicikala i svih ostalih modernih osobnih električnih transportnih sustava.

U današnjem svijetu u kojem mobilnost i ekologija definiraju novi životni stil, MS ENERGY daje odgovore na vaše zahtjeve za održivim, jednostavnim i pametnim prijevoznim rješenjima, odnosno za potpunom e-mobilnosti.       

Prisutan na hrvatskom tržištu od 2019. godine, današnji asortiman MS ENERGY branda dijeli se na 2 kategorije: električne romobile i električne bicikle.

Istražite MS Energy svijet

Brend Vivax domaći je proizvod koji se na tržištu Hrvatske nalazi od 2004. godine, a danas u asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda.

Posjetite Vivax stranicu

Brend MSGW nastao je 2005. godine. Otad smo stekli vrijedno iskustvo koje nam pomaže u stvaranju idealnog PC računala za sve potrebe.

Posjetite MSGW stranicu

MS je brend s tradicijom dugom 14 godina. Objedinjuje više od 250 artikala iz asortimana perifernih uređaja, kabela, dronova, kućišta i napajanja za računala te dodataka za mobitele, prijenosna i stolna računala. Kontinuiranim razvojem novih proizvoda te ulaganjem u kvalitetu MS je uvijek jedan korak ispred konkurencije.

Posjetite MS stranicu

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja je strateški važna za M SAN Grupu. U proizvodnim pogonima smještenima u Rugvici pored Zagreba i u Beogradu moguće je u kratkom vremenu proizvesti veliki broj LED televizora i jednako konfiguriranih računala potrebnih za zadovoljenje tržišnih potreba.

Načela proizvodnje:

  • Vlastiti proizvod
  • Proizvodi opremljeni certifikatima po standardima EU-a
  • Najstroža kontrola kvalitete
  • Pouzdani, dostupni proizvodi atraktivnog dizajna
  • 240.000TV prijamnika godišnje

  • 2.500računala dnevno

Kontrola kvalitete

Proizvodnja LED televizora

Vivax je robna marka M SAN Grupe nastala 2003. godine koja se dosad probila na tržišta regije, zapadne Europe, Afrike te Južne Amerike. Kao i pri proizvodnji računala, u proizvodnji Vivax LED televizora poštuju se najviši standardi kvalitete praćeni svim europskim certifikatima.

Kapacitet godišnje proizvodnje je 240 tisuća televizijskih prijamnika u veličinama ekrana (dijagonale ekrana) od 22“ pa sve do 65“. Proizvodne linije uključuju i Clean Room u kojoj se proizvode moduli Vivax TV uređaja, a poseban se robot upotrebljava za proizvodnju modula velikih dijagonala.

Svaki TV uređaj podliježe višestrukoj najstrožoj kontroli kvalitete, pri čemu se testiraju sve funkcionalnosti uređaja. U odjelu proizvodnje rade domaći stručnjaci visokog stupnja tehničkog znanja. Svaki uređaj opremljen je potrebnim certifikatima i proizveden prema standardima Europske unije. Prijedlozi tehničkih rješenja i prilagodba specifikacija uređaja lokalnim zahtjevima zemalja Europske unije i šire rezultat su brzog i inovativnog rada stručnjaka.

Proizvodnja računala

Odjel proizvodnje zadužen je za poslove proizvodnje gotovih računala, odnosno računalne i druge tehničke opreme, što podrazumijeva hardverske i softverske nadogradnje gotovih osobnih ili prijenosnih računala, servera i ostale računalne opreme. Odjel proizvodnje osigurava zadane visoke standarde kvalitete gotovih proizvoda, a zadužen je i za prilagođavanje dizajna računala potrebama tržišta (tisak logotipa na gotova računala, periferiju...), zatim za opremanje tipkovnica lokalnim dijakritičkim znakovima kao i za grafičku pripremu korisničkih uputa.

M SAN Grupa proizvođač je i ekskluzivni distributer računala pod oznakom MSG koja se proizvode u automatiziranom pogonu za proizvodnju informatičke opreme u Rugvici.

Ovaj poluautomatizirani pogon jedinstven je u ovom dijelu Europe zbog kapaciteta do 1 000 računala dnevno i mogućnosti njihove grafičke obrade. U pogonu se slažu i testiraju osobna računala i serveri na poluautomatskoj liniji koja radi u dvjema različitim konfiguracijama: pojedinačna proizvodnja i masovna proizvodnja. Kod pojedinačne proizvodnje svaki djelatnik slaže cijelo računalo, a kod masovne svaki djelatnik ugrađuje po jednu komponentu ili više komponenti po sistemu proizvodne trake.

Kontrola kvalitete

Osnovna zadaća Odjela kontrole kvalitete jest kontrola kvalitete proizvoda u asortimanu M SAN Grupe što se odnosi na naše robne marke Vivax, MS Energy, MS i MSGW kao i priprema preduvjeta za pravovremenu izradu zakonski određene tehničke dokumentacije neophodne za stavljanje novih proizvoda na tržište. Praćenje kontrole kvalitete proizvedene robe i nadzor nad njom odnosi se na djelatnost testiranja uzoraka budućih proizvoda koji još nisu postali dio asortimana.

Odjel kontrole kvalitete izdaje referentnu tehničku dokumentaciju koja sadržava parametre po kojima će se obavljati ispitivanje svakog pojedinog artikla te ostale dokumente koji se odnose na opremanje proizvoda u skladu s našim zakonodavstvom. Odjel kontrole kvalitete radi po najvišim standardima u skladu sa svim europskim certifikatima.