Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

Posljednji pozdrav velikom čovjeku

S neizmjernom tugom i boli javljamo da nas je u srijedu 27. veljače 2019. prerano napustio naš dragi prijatelj i kolega Krešimir Kovarik.

Svojim iznimnim znanjem, samoprijegorom i njemu svojstvenom toplinom vodio je razvojne timove koji su položili temelje ICT infrastrukture naše grupacije.

Krešina neizmjerna upornost i beskrajna hrabrost doslovno su pomicale granice mogućeg i vodile ka stvaranju softverskih rješenja na najvišem svjetskom nivou.

Nerijetko su predstavnici velikih zapadnih tvrtki dolazili i pitali „Krešo, kako ste to ostvarili?“

U svojih tako kratkih trinaest godina rada s nama Krešo je bio prvi na različitim poljima. Prvi u radu, prvi u inovacijama, prvi u edukaciji novih kolega i prvi u smijehu kojim je teške situacije činio tako lakšima.

I tu nije bio kraj jer se jednako tako puna srca davao svojoj drugoj velikoj ljubavi, radioamaterizmu. Svjetski poznat i od zajednice priznat pod kodom 9A5K komunicirao je i surađivao sa stručnjacima na svih sedam kontinenata.

Dragi Krešo, Tvoj vedar osmjeh, razboriti duh i smirenost godinama su nas vodili i nisu nestajali niti u najtežim trenucima.

Teško je shvatiti i prihvatiti da više nikad nećemo zajedno putovati uzbudljivim i nepredvidljivim stazama razvoja najkompleksnijih softverskih rješenja.
Da više nikad nećemo do u kasno u noć ili ranim jutrima čuti tvoje razložne argumente i najnevjerojatnija, pa ipak tako logična rješenja zamršenih situacija.

A sada na kraju puta ovih dvanaest godina, hvala Ti na svom tvojem znanju, mudrosti i ljudskoj toplini koje si utkao u naša srca.
Iza Tebe ostaje samo praznina koju će teško biti ispuniti.

Naše molitve su uz Tebe i Tvoje, Hrvoja, Krešimira i Jasminku da nastave putem kojim ste zajedno putovali i da imaju snage ostvariti snove koje ste sanjali.

Počivaj u miru.

Vječno tvoji,
ožalošćene kolegice i kolege iz M SAN grupacije

Posljednji ispraćaj našeg Kreše održan je u petak 1.3.2019. na gradskom groblju u Zaboku.