Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

Poslovni forum: Energetika u Republici Hrvatskoj do 2027.

Zagreb 27.10.2022. 

Iznimna nam je čast da smo na ovogodišnjem Prstenovom poslovnom forumu “Energetika u Republici Hrvatskoj do 2027.” predstavili našu naprednu poslovnu orijentaciju u domenama energetske učinkovitosti, održivog poslovanja i obnovljivih izvora energije te eMobilnosti. 

Štoviše, iznimno smo počašćeni da smo na održanom panelu kroz izlaganje naše kolegice gđe. Nike Sudarević detaljnije predstavili implementirane energetske projekte kao i postignuća naših brendova: Solmach www.solmacht.hr u domeni distribucije komponenti i opreme za solarne elektrane i MS Energy www.msenergy.hr u domeni proizvodnje i distribucije eBicikala, eRomobila i eMotocikala.

Također kao nastavak transparentnog i partnerskog dijaloga s nadležnim ministarstvima i tijelima regionalne i lokane samouprave, prezentirali smo stručnu analizu izazova u realizacije energetskih projekata s kojima se kao investitor susrećemo te ponudili konkretne prijedloge ubrzavanja realizacije projekata kako u gospodarstvu tako i u rezidencijalnom sektoru. 

#energy #renewableenergy #renewables #sustainability #solarenergy #solarpower #solarpanel #emobility