Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

Prezentacija MS Energy električnih bicikala u Rugvici

Zagreb, 4.4.2023. Okupljeni su u proizvodnom pogonu MS Energy električnih bicikala imali priliku saznati kako nastaju električni bicikli, koje su prednosti ovog vozila, kao i okušati se u probnoj vožnji.

 

U utorak, 4. travnja u 10 sati u Rugvici je održana prezentacija MS Energy električnih bicikala. Okupljeni su u proizvodnom pogonu MS Energy električnih bicikala imali prilike saznati kako nastaju električni bicikli, koje su prednosti ovog vozila, kao i okušati se u probnoj vožnji. Domaćini prezentacije bili su voditelj proizvodnje Mislav Belavić, product menadžer Boris Kozić i direktorica marketinga MS Energy Jasna Pulić.

MS Energy električni bicikli odlikuju se vrhunskom kvalitetom, iznimnom pouzdanošću, a njihova cijena je bez premca na tržištu. Brend MS Energy hrvatskom se tržištu predstavio 2019. godine s misijom kreiranja domaćih proizvoda koji će biti odgovor na potrebe onih koji biraju potpunu slobodu kretanja, vrhunski dizajn i održivi pristup mobilnosti“, rekla je direktorica marketinga MS Energy Jasna Pulić.

 

Nema opterećivanja s trajanjem baterije

U sklopu prezentacije, moglo se vidjeti kako izgleda proizvodni pogon te što sve uključuje proces sastavljanja jednog električnog bicikla. „Za nas proizvodnja počinje daleko prije plasiranja na tržište. Cjelokupni proizvodni proces baziran je na korištenju provjerenih tehnoloških rješenja, a ideja proizvoda je rezultat naše želje da se korisniku ponudi potpuno, pouzdano, ekološki prihvatljivo i ekonomično rješenje gradske mobilnosti“, objasnio je voditelj proizvodnje Mislav Belavić.

 

Zahvaljujući svojim performansama, električni bicikli odličan su odabir su za vožnju po gradskim gužvama, kao i vožnju po neravnim terenima, za dulje i kraće vožnje, čak i za one osobe koji možda nisu u vrhunskoj formi. Neki modeli mogu se lako sklopiti i pospremiti u prtljažnik što ih čini idealnim za putovanja, a velike punjive baterije imaju kvalitetan domet pa oni koji uživaju u dužim vožnjama ne moraju biti opterećeni trajanjem baterije.

Svaki naš model rezultat je pomnog istraživanja i inovacija kako bismo dobili proizvod optimalan za vožnju u svim uvjetima. Budući da nam je sigurnost naših kupaca iznimno važna, osiguravamo kvalitetnu, trendi i inovativnu zaštitnu opremu“, rekao je product menadžer Boris Kozić.

Tri kategorije e-bicikala

 

MS Energy proizvodi tri glavne kategorije e-bicikala, a to su gradski, brdski i trekking bicikli. Gradski bicikli namijenjeni vožnji po urbanoj okolini te ih karakterizira udobna geometrija, široke gume što ih čini stabilnijim i jednostavnim za upravljanje po glatkom asfaltu. Za razliku od onih kojima je udobnost na prvom mjestu, avanturisti će radije birati brdske bicikle koji su previđeni za sigurnu vožnju po različitim neravnim terenima. Trekking bicikli su hibridi, idealni za one koji preko tjedna bicikl voze po gradu, a vikendom uživaju na nekim malo manje urbanim stazama. Stroga kontrola kvalitete MS Energy proizvoda prisutna je tijekom cjelokupnog procesa proizvodnje. Gotovi proizvodi testiraju se po najnovijim metodama ispitivanja kvalitete na izdržljivost u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući najstrožoj kontroli kvalitete, od ulazne kontrole svih komponenata sve do kontrole kvalitete završnog proizvoda, MS Energy proizvodi zadovoljavaju sve europske certifikate.