O NAMA

QNAP Systems, Inc. je tajvanska korporacija specijalizirana za uređaje za pohranu podataka spojenih na mrežu koji se koriste za dijeljenje datoteka, virtualizaciju, upravljanje pohranom i aplikacijama za nadzor.

S fokusom na pohranu, umrežavanje i pametne video inovacije, QNAP sada predstavlja revolucionarno Cloud NAS rješenje koje se pridružuje njegovom najsuvremenijem softveru temeljenom na pretplati i diversificiranom ekosustavu servisnih kanala. QNAP korporacija ima viziju da je NAS više od jednostavne pohrane i stvorila je cloud infrastrukturu za korisnike koji žele imati ulogu host-a i provoditi analizu umjetne inteligencije, za Edge računalstvo i integraciju podataka na svojim QNAP rješenjima.

uality

etwork

ppliance

rovider

Globalna Strategija Razvoja

Sjedište firme u Taipei, Tajvan

15 podružnica u 28 zemalja

Preko 1.300 zaposlenih

600+ R&D inženjera

Inovacija Digitalne Transformacije

Tri stupa QNAP-a koja pomažu njegovim klijentima ubrzati digitalnu transformaciju su: inteligentna pohrana, Smart umrežavanje i Smart video. QNAP je u skladu s trendom ulaganja u nove tehnologije IT infrastrukture i posvećuje se pružanju ukupnih rješenja klijenata koji žele biti otporni na buduće promjene.

Poslovna rješenja

Spremni za budućnost

QNAP je postavio standard industrije za pružanje snažnih uređaja za pohranu podataka na lokaciji i inovativnih softverskih rješenja za budućnost. QNAP je neumoljiv u potrazi za rješenjima koja pomažu tvrtkama da moderniziraju svoje podatkovno iskustvo i usvoje multi-cloud strategije u eri clouda.

Dual-controller NAS

ES2486dc

All-Flash NAS

TS-h2490FU

ZFS-based NAS QuTS hero edition

TVS-h1688X

Cloud NAS

QuTScloud

Thunderbolt NAS

QuTScloud

Multimedia NAS

TS-453D

Oblikujte novi IT krajobraz

Iskoristite snagu QNAP-a u virtualizaciji pohrane, QNAP pruža revolucionarno rješenje za mrežnu virtualizaciju zajedno s robusnim hardverskim portfeljem kako bi se omogućila jednostavna i centralizirana implementacija mreže i upravljanje od Edge računalstva do Core te Cloud računalstva.

Managed Switch

QSW-M1208-8C

Smart PoE Edge Switch

QGD-1602P

Surveillance PoE Switch

QGD-3014-16PT

Network Virtualization Premise Equipment

QuCPE-7010

Wi-Fi SD-WAN Router

QHora-301W

Mesh Wi-Fi Router

QMiro-201W

Analiza video podataka pomoću umjetne inteligencije

Nakon vala umjetne inteligencije, video je postao sljedeća granica za Big Data. QNAP pruža AI usluge s dodanom vrijednošću izdvajanjem maksimalne vrijednosti iz video podataka, pomažući tvrtkama da omoguće inteligentne usluge.

Surveillance Solution

ES2486dc

Video Conferencing System

TS-h2490FU

Commercial AI Robot

TVS-h1688X

Vlastita proizvodnja

QNAP nudi visokokvalitetne proizvode za pohranu, umrežavanje i Smart video, temeljene na načelima upotrebljivosti, visoke sigurnosti i fleksibilne skalabilnosti. QNAP-ova vlastita tvornica s proizvodnim linijama za cijeli proces certificirana je prema ISO 9001 ISO 14001, ISO i ISO 27001 standardima.

Pokreni video

Novosti iz Qnap-a

Vodič za backup podataka

Vodič za upgrade straog uređaja