Želite li smanjiti troškove?

Vašeg kućanstva, vikendice, obrta ili možda tvrtke.

Svjedoci smo značajnog rasta cijena energenata. Benzin, nafta, plin i ogrjevno drvo već su poskupjeli. Prema trenutnim najavama očekuje nas i poskupljenje električne energije.

Srećom postoji alternativa kroz korištenje prirodnih izvora energije, obnovljivih izvora, izvora koji će uvijek biti uz nas. Alternativa koja nam omogućava dugoročne uštede i priliku za energetsku neovisnost.

Rast cijena energenata kao i određene projekcije za budućnost pokazuju da bi i privatni troškovi kao i troškovi poslovanja mogli narasti do granice kad na vrijeme trebamo razmišljati o vlastitoj energetskoj neovisnosti i tražiti vlastita rješenja koja će nam to omogućiti.

 Moderne tehnologije izrade solarnih električnih panela sve veće snage i iskoristivosti te sve boljih solarnih PV elektrana omogućuju poprilično brzo projektiranje i postavljanje učinkovitih vlastitih elektrana na obiteljskim kućama, stambenim zgradama, vikendicama, gospodarskim objektima i proizvodnim pogonima.

Najdostupnija je sunčeva energija.

Postavljena solarne elektrana omogući će vam vlastitu proizvodnju električne struje i dvostruke uštede:
 
 
 • kroz vlastitu proizvodnju el. struje tijekom dana za vaše potrebe čime će te smanjiti količini i trošak struje koju povlačite iz mreže

 

 • kroz prodaju viška proizvedene el. struje tijekom dana u električnu mrežu što će vam umanjiti troškove el. struje koju trošite u noćnim satima.
MSAN_SOLMACHT_ecology-sunny-summer-global-alternative

Projektiranje solarnog sustava i savjetovanje

Javite nam se i posavjetovat ćemo vas oko solarnog rješenja koje će odgovarati vašim potrebama te u dogovoru s vama izraditi projekt i pomoći vam oko ishođenja potrebnih suglasnosti i dozvola.

Molimo vas ispunite ovaj kratak obrazac, a mi ćemo vas povratno kontaktirati:

  *
  *
  *
  *
  *

  * polja označena zvjezdicom (*) su obavezna

  ili nam se javite na e-mail Solmacht-Solarni-Sustavi@msan.hr

  odnosno nazovite nas na besplatan broj 0800 10 66.