Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

Sophos – nova zvijezda u distribuciji M SAN Grupe

Oxford, Velika Britanija 27.1.2022.

M SAN Grupa i Sophos potpisali su krajem siječnja 2022. godine ugovor o regionalnoj distribuciji Sophos sigurnosnih rješenja za tvrtke i građanstvo.

Ovim je ugovorom nastavljeno širenje distribucije Sophos rješenja u srednjoj i istočnoj Europi te su obuhvaćena tržišta Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crna Gore, Kosova i Albanije.

Kao rezultat ovog partnerstva, M SAN će osigurati isporuku cijelog asortimana Sophosovih nagrađivanih proizvoda i usluga, uključujući Sophos Intercept X, Sophos Firewall i Managed Threat Response (MTR), svojoj poslovnoj mreži s više od 6.100 aktivnih prodajnih partnera.

„Drago nam je što možemo najaviti imenovanje M SAN Grupe kao službenog distributera u istočnoeuropskoj regiji“, izjavio je Patrick Müller, Sophosov regionalni menadžer u istočnoj Europi. “Riječ je o kvalitetnom distributivnom partneru koji će osigurati podršku rastućim potrebama svojih i Sophosovih partnera. Uključivanje M SAN Grupe dodatno unaprjeđuje našu misiju da partnerima pružimo najbolji i najpotpuniji skup proizvoda i usluga za kibernetičku sigurnost koji pomažu organizacijama u obrani od ransomwarea i drugih cyber napada.”

„Sophos proizvodi značajna su dopuna našeg VAD asortimana“, kazao je Alen Panić, izvršni direktor Enterprise divizije u M SAN Grupi. „Govorimo o višestruko nagrađivanim sigurnosnim rješenjima. Priznati Gartnerov magični kvadrant je 12 puta zaredom proglasio Sophos za leadera u end-point zaštiti. U okviru naše poslovne vertikale rad na širenju distribucije Sophos proizvoda preuzeti će tim stručnjaka pod vodstvom kolegice Maje Golubović, voditeljice odjela softverskih i cloud rješenja.“   

Kao jedan od najvećih VAD distributera u regiji, M SAN Grupa osigurava dodatnu podršku partnerskom kanalu kroz specijalizirano osoblje i alate, kao što su dubinska analiza prodaje i specijalistička tehnička podrška u implementaciji optimalnog modela informatičke sigurnosti te u naknadnom obnavljanju potrebnih licenca, koji partnerima pružaju alate za ubrzanje rasta poslovanja.

“M SAN je fantastičan partner koji partnerskom kanalu daje priliku za proširenje vlastitog poslovnog rasta sa Sophosom. Cijenimo važnost individualne usluge i opsežnu stručnost u IT distribuciji te se veselimo budućoj suradnji s M SAN Grupom”, zaključio je Patrick Müller.

Za upite o Sophos sigurnosnim rješenjima obratite nam se na enterprise_prodaja@msan.hr

 

O Sophosu

Sophos Ltd. www.sophos.com je svjetski lider u informatičkoj sigurnosti sljedeće generacije. Njihova rješenja osiguravaju više od 500.000 tvrtki i organizacije te milijune potrošača u više od 150 zemalja od najnaprednijih informatičkih prijetnje današnjice. Oslonjen na vlastite inteligentne sustave za detekciju prijetnji te sustave umjetne inteligencije i strojnog učenja iz SophosLabs i SophosAI, Sophos isporučuje široki portfelj naprednih proizvoda i usluga za osiguranje korisnika, mreža i krajnjih točaka od ransomwarea, zlonamjernog softvera, eksploatacijskih napada, krađe identiteta i širokog spektra drugih cyber napada.
 

#Sophos #MSAN #VADistributuon #CyberSecurity