Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

VIVAX i CyberPower za Petrinju

Petrinja, 6.5.2021.

Odazivajući se na zamolbu gradonačelnika grada Petrinje gospodina Darinka Dumbovića za pomoći u opremanju modularnog naselja „Sajmište” u Petrinji, naselja namijenjenog stanovnicima koji su ostali bez svojih domova u potresima 28. i 29.12.2020. godine danas smo donirali 57 jedinica VIVAX klima uređaja.

Ovom donacijom osigurali smo opremanje svih kontejnerski jedinica na „Sajmištu“ prije početka vrućina karakterističnih za kasno proljeće i ljeto.

Uz svaku od 57 jedinica VIVAX klima uređaja donirali smo i sav materijal potreban za montažu klima uređaja: od željeznih nosača do svih potrebnih cijevi i pribora.

Želja nam je da kroz ovu donaciju obiteljima i stanovnicima „Sajmišta“ omogućimo što ugodniji boravak u zamjenskim stanovima s iskrenom nadom da će se svi oni čim prije vratiti u svoje domove.

Donaciju je ispred grada Petrinje zaprimio gospodin Darinko Dumbović, gradonačelnik.

Nakon predaje donacije VIVAX klima uređaj gradu Petrinji predali smo i drugu današnju donaciju namijenjenu Gradskom društvu Crvenog Križa u Petrinji.

U suradnji s američkom tvrtkom CyberPower donirali smo 288 komada strujnih produžnih kablova s po pet ili šest utičnica i prednaponskom zaštitom.

Cilj ove donacije je obiteljima s pogođenih područja omogućiti jednostavan i siguran način ukapčanja u struju i punjenja njihovih električnih uređaja.

Svjesni smo da je u današnje vrijeme digitalnih komunikacija i školovanja te rada na daljinu jednostavna dostupnost do izvora električne energije blagodat koja se sama po sebi podrazumijeva, osim u situacijama kada ju nemate osiguranu i kada postaje nužnost.

Vođeni ovom ideju dogovorili smo s kolegama iz CyberPowera realizaciju i ove donacije.

Iskreno vjerujemo da će obje današnje koristiti stanovnicima Petrinje i okolnih mjesta.