Osmišljeno za hibridni rad

Prodajte operativni sustav Windows 111 koji omogućuje platforma Intel vPro®.
Moćan za zaposlenike. Dosljedan za IT.
Siguran za sve.

Uhvatite se u koštac s izazovima pomoću modernih uređaja. Windows 11 koji omogućuje platforma Intel vPro® olakšava pomoć zaposlenicima da ostanu usredotočeni, organizirani i sigurni na radnom mjestu u novom hibridnom svijetu.

Radite pametnije i brže pomoću modernih uređaja:

Ostvarite pogodnosti ugrađenih alata za sigurnost, upravljanje na daljinu i produktivnost.

Produktivnost

 

Upravljanje

Suradnja

 

Sigurnost

Radite pametnije i brže pomoću modernih uređaja:

Ostvarite pogodnosti ugrađenih alata za sigurnost, upravljanje na daljinu i produktivnost.

Produktivnost

 

Upravljanje

Suradnja

 

Sigurnost

Jednostavan, moćan dizajn kako biste poboljšali produktivnost

 • Brzo optimizirajte prostor na zaslonu
 • Stvorite prilagođene radne površine za svaki projekt
 • Radite prirodno upotrebom olovke, glasa i dodira2

Pametniji način za suradnju

 • Uključite i isključite zvuk s trake sa zadatcima
 • Prikažite aplikacije u trenu s vaše trake sa zadatcima
 • Smanjite pozadinske smetnje za mirnije sastanke

Kompatibilnost aplikacije i upravljanje oblakom čine uvođenje jednostavnijim

 • Ažuriranja upravljačkih elemenata putem oblaka
 • Jednostavno radite zajedno s virtualnim i lokalnim aplikacijama
 • Poboljšani autopilot3 podržava hibridnu radnu snagu aktivacijom bez dodira

Operativni sustav spreman za model Zero Trust za zaštitu podataka i omogućavanje pristupa s bilo kojeg mjesta

 • Dobijte snažnu ugrađenu sigurnost, izolaciju na temelju hardvera, šifriranje i zaštitu od zlonamjernog softvera
 • Zaštitite informacije i smanjite sigurnosnu složenost pomoću osobnih računala sa zaštićenom jezgrom operativnog sustava Windows 11 koji omogućuje platforma Intel vPro®

Moderni uređaji, moderna rješenja.
Nadogradite svoje alate za produktivnost.

Sada je vrijeme da razmislite o ispravnim alatima za produktivnost koji najbolje odgovaraju vašoj sljedećoj nadogradnji računala, bilo da je jednokratna kupnja (Office Home & Business 2021) ili pretplata na softver Microsoft 365 za vaše poduzeće.

NAJBOLJA VREDNOST

Microsoft 365
Business Standard

Premium Office Apps

 

 

Dodatne pogodnosti

Microsoft 365 Business Standard pomaže vam voditi i povećati vaše poslovanje snažnim aplikacijama i uslugama za produktivnost. Vrhunska inačica softvera Microsoft Teams koji je uključen u Microsoft 365 Business Standard uključuje snimanje sastanaka, telefonske pozive, audio konferencije, pohranu korisničkih datoteka od 1TB i mnogo više. Upotrijebite jednu licenciju za potpunu pokrivenost instaliranih aplikacija Office na pet uređaja po korisniku; mobilnom uređaju, tabletima, računalima. Dostupno na operativnim sustavima Mac, iOS i Android uz pomoć u bilo kojem trenutku uz stalnu telefonsku i mrežnu podršku Microsofta.  

 

Office Home
& Business
2021

Classic Office Apps

 

Vaš Office, moderniziran. Office Home & Business 2021 pomaže vam upravljati vašem poslovanjem poznatim alatima za produktivnost. Uključuje klasične inačice aplikacija Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote za operativni sustav Windows 11. Jednokratna kupnja instalirana na jednom osobnom računalu ili računalu Mac za upotrebu kod kuće ili na poslu. Besplatna inačica softvera Microsoft Teams ima mogućnosti poput besplatne brbljaonice i aplikacije za pretraživanje, zakazivanje sastanaka, pohranu korisničkih datoteka od 2GB i pristup gostima. 

*Samo na osobnom računalu. Saznajte više (uključujući kompatibilne mobilne uređaje) na mrežnom mjestu office.com/information
† Značajke OneNote razlikuju se ovisno o platformi. https://aka.ms/onenote-office2019-faq
‡ Dostupnost aplikacije ovisi o uređaju/jeziku. Idite na: office.com/systemrequirements za kompatibilne inačice operativnih sustava Window 11 i MacOS te za ostale zahtjeve značajke.

**Aplikacija je dostupna i zasebno bez naplate

Ostavljanje traga putem recikliranja

Microsoft je posvećen zaštiti sigurnosti i zdravlja naših zaposlenika, korisnika i javnosti putem naših politika i praksi glede okoliša. Microsoft poštuje svoju predanost održivosti okoliša suradnjom s industrijskim skupinama i nevladinim organizacijama na uspostavljanju odgovornih praksi u izgradnji održivih proizvoda. U 2018. godini, Microsoft je reciklirao više od 1,7 milijuna kilograma e-otpada i preusmjerio ga s odlagališta. Microsoft neprestano radi na poboljšanju našeg radnog učinka i raspravlja s našim dioničarima o našim ciljevima. Ako ste vi ili vaša organizacija zainteresirani za pridonošenje inicijativama održivosti poduzeća Microsoft recikliranjem našeg starog hardvera, posjetite naše mrežno mjesto Proizvođači izvorne opreme za više informacija. Da biste pročitali više o posvećenosti poduzeća Microsoft recikliranju, posjetite naše mrežno mjesto:
https://www.microsoft.com/en-us/legal/compliance/recycling.

Intel je posvećen i stvaranju održivijeg svijeta kroz njihovu strategiju RISE. Cilj strategije RISE jest stvoriti odgovorniji, inkluzivniji i održiviji svijet koji je omogućen tehnologijom i kolektivnim radnjama. Intel vodi odgovorno poslovanje diljem njegovih globalnih proizvodnih radnji, lanca vrijednosti i šire. Putem strategije RISE, Intel želi stvoriti različitije i inkluzivnije radno mjesto nastavljajući širiti mogućnosti unutar poduzeća. Intel potiče svoje zaposlenike i kupce te im omogućuje stvaranje održivijeg svijeta i smanjenje njihovog ugljičnog otiska. Da biste saznali više o Intelovoj strategiji RISE, posjetite njihovo mrežno mjesto:
https://www.intel.com/content/www/us/en/corporate-responsability/2030-goals.html.

1Plan uvođenja nadogradnje dovršava se i trebao bi početi krajem 2021. i nastaviti se u 2022. godinu. Određeni vremenski okvir razlikuje se ovisno o uređaju. Komercijalni korisnici trebaju provjeriti svoj plan uvođenja sa svojim IT odjelom. Određena obilježja zahtijevaju poseban hardver, pogledajte mrežno mjesto https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications.

2Ovisno o hardveru

3Zahtijeva se aktivni direktorij Azure; prodaje se zasebno​​​​​​​

11. generacija platforme Intel vPro® napravljena je za poslovanje, s vrhunskim radnim učinkom usmjerenim na produktivnost, suradnju i stvaranje sadržaja. Intel® Hardware Shield dodaje sveobuhvatne značajke poput zaštite ispod operativnog sustava, zaštite aplikacije i podataka te napredne zaštite od prijetnji. Stručni alati omogućavaju korisnicima da istovremeno obavljaju više zadataka dok izvršavaju zahtjevna radna opterećenja u visoko personaliziranim postavkama. Sve integrirano u jedinstvenu, provjerenu poslovnu platformu.

11. generacija platforme Intel vPro® pruža poslovnu suradnju bez premca.

11. generacija platforme Intel vPro® pruža poslovnu produktivnost bez premca.

Intel® Active Management Technology jedino je bežično rješenje za upravljanje na daljinu za poslovanje.​Prema mjerenju do prosinca 2020., istraživanje IOActive (naručitelj Intel) funkcije upravljanja na daljinu na temelju softvera unutar pojasa; funkcije upravljanja na daljinu na temelju hardveru izvan pojasa; i podrške na temelju oblaka na računalima s operativnim sustavom Windows. AMT zahtijeva mrežnu vezu; mora biti poznata mreža za WiFi za upravljanje izvan pojasa. Saznajte više na www.intel.com/PerformanceIndex. Rezultati se mogu razlikovati.

Intel izrađuje proizvode sa sigurnosti integriranom na svakom koraku, uz podršku namjenskih timova koji procjenjuju sigurnosnu otpornost.​Intel razvija životni ciklus razvoja sigurnosti od početka do proizvodnje, uz testiranje timova namjenskih stručnjaka za sigurnost. Proizvodi i dijelovi ne mogu biti u potpunosti sigurni. Saznajte više na www.intel.com/PerformanceIndex 

Intel® Hardware Shield, dostupan isključivo na platformi Intel vPro®, pruža najsveobuhvatniju poslovnu sigurnost na svijetu na temelju hardvera.​  

Tehnologije Intel mogu zahtijevati omogućen hardver, softver ili aktivaciju usluge. Proizvodi i dijelovi ne mogu biti u potpunosti sigurni. Vaši troškovi i rezultati mogu se razlikovati. 

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i ostali znakovi Intel zaštitni su znakovi poduzeća Intel Corporation ili njegovih podružnica.