Očekujte više uz Windows Server 2022

Očekujte više uz Windows Server 2022 - za svoje partnere i vaše poslovanje. Uz Windows Server 2022 na modernim uređajima, vaši partneri mogu dobiti profitirati od cloud-ready hibridnih mogućnosti, naprednih višeslojnih sigurnosnih rješenja, pojednostavljenog rada s udaljene lokacije i fleksibilne infrastrukture. U isto vrijeme vaše poslovanje može rasti uz veću pokrivenost i rastom ponude.

Hibridne mogućnosti uz Microsoft Azure

Postignite veću IT efikasnost proširenjem datacentra na Azure koristeći cloud-ready operativni sustav s hibridnim mogućnostima.

Napredna
višeslojna sigurnosna rješenja

Pomozite zaštititi kritične poslovne podatke na svim novoima poslovanja, počevši od operativnos sustava.

Sigurniji
rad s udaljene lokacije

Pružite djelatnicima mogućnost za rast uz bolje korisničko iskustvo, a istovremeno pojednostavljeno upravljanje za IT

Modernizirana serverska infrastruktura

Transformirajte infrastrukturu i aplikacije uz fleksibilna rješenja poput softverski definiranog storage-a i networking-a, kao i platformu s modernim aplikacijama.

Ubrzajte vaš uspjeh uz Windows Server 2022

Pomažući partnerima da iskoriste prednosti Windows Server 2022 na modernim uređajima, možete otvoriti prilike za rast prometa.

Ubrzava obnovu hardware-a kako bi se maksimizirao potencijal Windows Server 2022

 

 

Pruža mogućnosti integracije za rast produktivnosti, sigurnosti i nivoa upravljanja.

Nudi cloud-based pokretanje uređaja, upravljanje i podrđku za veću efikasnost i rast.

 

 

Dolazi uz Zero-Trust identifikacijske i sigurnosne servise za borbu sa stalno rastućim sigurnosnim prijetnjama.

PONUDA

0001229076; Windows Svr Std 2022 ENG; P73-08328

WS2022 Tiles

Nudite i Client Access licence (CAL) uz Windows Server licence

Client Access Licences (CAL-ovi) razlikuju se od softverskih licenci, a obje su nužne za korisnike koji su kupili Windows Server 2022.

CAL-ovi daju korisniku i uređaju legalno pravo za pristup Windows Serveru.

User CAL: jedan korisnik s neograničenim brojem uređaja

Device CAL: jedan uređaj s neograničenim brojem korisnika

Addaptive CAL: nužni za napredne funkcionalnosti servera

 
Učinak ostvarujemo recikliranjem

Microsoft se zalaže za zaštitu sigurnosti i zdravlja naših zaposlenika, kupaca i javnosti provodeći naše politike i prakse u svezi s okolišem. Microsoft ispunjava svoje obveze održivosti zaštite okoliša radeći s industrijskim skupinama i nevladinim organizacijama na uspostavljanju odgovorne prakse u proizvodnji održivih proizvoda. Tijekom 2018. godine Microsoft je reciklirao i odložio 3,8 milijuna funti (preko 1.700 tona) elektroničkog otpada s odlagališta otpada. Microsoft neprestano radi na poboljšanju naše izvedbe i surađuje sa svim dionicima kako bi ispunio naše ciljeve. Ako ste vi ili vaša organizacija zainteresirani da doprinesete Microsoftovim inicijativama za održivost recikliranjem starog hardvera, posjetite web stranu vašeg OEM-a za više informacija. Za više informacija o Microsoftovim obvezama recikliranja posjetite naše web mjesto https://www.microsoft.com/en-us/legal/compliance/recycling.

Intel se također obvezao da će pomoći u stvaranju održivijeg svijeta, kroz svoju RISE strategiju. RISE je strategija usmjerena na stvaranje odgovornijeg, inkluzivnijeg i održivijeg svijeta, što će biti moguće zahvaljujući tehnologiji i kolektivnom djelovanju. Intel se pridržava prakse odgovornog poslovanja u svojim proizvodnim pogonima širom svijeta, lanca vrijednosti i šire. Provodeći RISE strategiju, Intel nastoji stvoriti radno okruženje koje karakterizira veća raznolikost i inkluzivnost nastavljajući proširivati interne mogućnosti. Intel osnažuje svoje zaposlenike i kupce i omogućava im stvaranje održivijeg svijeta i smanjenje njihovog ugljičnog otiska. Za više informacija o Intelovoj RISE strategiji posjetite njihovo web mjesto: https://www.intel.com/content/www/us/en/corporate-responsibility/2030-goals.html.