Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

Yuneec – posjetite nas na sajmu i osvojite Yuneec Breeze dron!

M SAN Grupa će izložiti ponudu Yuneec dronova na predstojećem Osijek Drone Expo – prvom hrvatskom sajmu dronova – 12. i 13. svibnja 2018. u prostoru Osječkog sajma.

Dvodnevni sajam nudi doista bogat program koji se sastoji od same izložbe dronova, zatim različitih predavanja i simulacija leta, te zanimljivih radionica za one koji žele saznati kako sklopiti vlastiti dron.
Drugi dan sajma odvijat će se napeta utrka dronova „Dron race kup Hrvatske“, što svakako ne smijete propustiti.

Na sajmu će se održavati i nagradne igre, a u natječaju M SAN Grupe možete osvojiti pravog Yuneec Breeze drona!

Više o detaljima i pravilima nagradnog natječaja pročitajte ispod:

Pravila nagradnog natječaja „Nacrtaj dron i osvoji YUNEEC Breeze 4K!“
1. Nagradni natječaj priređuje i organizira M SAN Grupa d.d., OIB: 34695138237 Adresa: Buzinski prilaz 10, 10010 Zagreb u daljnjem tekstu: Organizator.
2. Nagradni natječaj traje u periodu od 12.5.2018. do 13.5.2018., a odvija se u Osijeku na sajmu Osijek Drone Expo – prvi hrvatski sajam dronova – koji će se održati u prostoru Osječkog sajma.
3. Sudionici nagradnog natječaja za pravilno sudjelovanje trebaju napraviti sve sljedeće:
– Nacrtati dron.
– Dron može biti izmišljen.
– Važno je da rad bude kreativan, zanimljiv, maštovit, simpatičan.
4. Organizator dodjeljuje 3 nagrade za 3 različita sudionika, sudionicima s najmaštovitijim i najkreativnijim crtežom drona. Dobitnici će biti objavljeni na sajmu u nedjelju (13.5.2018. u 16 sati), na štandu M SAN Grupe.
5. Svi sudionici nagradnog natječaja svojim sudjelovanjem u nagradnom natječaju očituju svoju suglasnost na objavu imena na službenoj Facebook i web stranici M SAN Grupe.
6. Sve materijale (slika) i osobne podatke koje objavljuju ili šalju sudionici u svrhu sudjelovanja u nagradnom natječaju, sudionici dostavljaju svojevoljno. Organizator ne preuzima odgovornost za događanja na profilima društvenih mreža sudionika nagradnog natječaja.
7. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji najmanje mjesec dana nisu osvojili nagradu u nekom od Organizatorovih nagradnih natječaja. Sudjelovati mogu i maloljetna djeca u pratnji roditelja / skrbnika, koji će ga prijaviti i preuzeti nagradu ako je osvoje.
8. Kriterij odabira dobitnika su simpatičnost i kreativnost. Pregled prijavljenih materijala za nagradni natječaj te ispunjenje kriterija i odabir dobitnika nagrada, obavlja komisija Organizatora koja se sastoji od najmanje 3 člana. Odluka komisije je konačna, a žalba protiv odluke nije dozvoljena.
9. NAGRADE: 3 x Yuneec Breeze YUNFCAEU bespilotna letjelica / dron.
10. Po završetku natječaja, Organizator će objaviti dobitnike nagrada te ih pozvati na dostavu svojih kontakt podataka u obrascu za preuzimanje nagrada.
11. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u slučaju da sudionik ne izvrši zadatak u potpunosti ili s traženom „temom“ natječaja.
12. Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran od strane bilo koje društvene mreže.
13. Nagradni natječaj može se poništiti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U navedenom slučaju Organizator se oslobađa svake odgovornosti.
14. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za:
a) bilo kakve posljedice objavljivanja radova na društvenim mrežama
b) bilo kakve posljedice koje bi sudionici mogli pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnom izvlačenju
c) bilo kakve posljedice korištenja nagrada
15. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, o čemu će sve sudionike pravovremeno obavijestiti.
16. Obavještavamo Vas kako davanjem osobnih podataka prilikom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju dajete privolu M SAN Grupa d.d. da obrađuje vaše osobne podatke u svrhu pregleda prijavljenih materijala za nagradni natječaj te ispunjenje kriterija i odabir dobitnika nagrada. Vaši osobni podaci se čuvaju u papirnatom obliku, pod posebnom zaštitom s pravom pristupa isključivo od strane radnika M SAN Grupa d.d. te osobni podaci neće biti posebno pohranjeni. Vaše osobne podatke nužne za preuzimanje nagrade ćemo podijeliti s osobljem na štandu organizatora ili izvanredno sa sponzorom ako sponzor uručuje nagradu. U slučaju prigovora molimo obratite se na e-mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka voditelj@msan.hr kako bi u dobroj vjeri riješili prigovor. Vaše je pravo zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje.

Organizator:
M SAN Grupa d.d.

Više informacija o sajmu možete pročitati na:
www.facebook.com/events
www.os-sajam.hr

Vidimo se!