Novosti iz tvrtke!

NOVOSTI IZ M SAN GRUPE

Infogamer by Reboot 2018. – gaming sajam u Zagrebu

REKORDNO IZDANJE SAJMA!

U 2018. godini sudjelovali smo u sedmom po redu izdanju jednog od najvećih gaming sajmova u svijetu Infogamer by Reboot, koji se odvijao kroz 5 dana, 21.-25.11., na rekordnih više od 20.000 m2 izlagalačkog prostora u čak 8 paviljona Zagrebačkog Velesajma. Razni spektakularni gaming sadržaji privukli su ove godine više od 77 tisuća posjetitelja iz cijele Europe!

KAKO NAM JE BILO?

MSGW je, kao jedan od vlastitih brendova M SAN Grupe, sudjelovao na sajmu s više od 270m2 izlagalačkog prostora na MSGW & MS BOOTH-u u paviljonima 9 i 11a. MSGW računala mogla su se naći i na ostalom prostoru Infogamer sajma na čak 120 gaming pozicija, na kojima su se posjetitelji imali priliku igrati ili natjecati, dok su se na našem štandu posjetitelji igrali u MS i MSGW gaming cornerima. MSGW je ove godine bio i sponzor A1 Adria League 2018., čija je vrijednost finala od 50.000 eura privukla mnoštvo gledatelja u zasebnu halu od 1000 sjedećih mjesta. Još jedan od vlastitih brendova M SAN Grupe – Vivax, ove godine je sudjelovao kao sponzor sajma Infogamer 2018 sa svojih sedamdeset UHD 43“ TV uređaja na free to play gaming pozicijama širom sajma.

Osim MSGW nagradnih natječaja i giveawaya na glavnoj pozornici, prvi PUBG Open by MSGW turnir odvijao se na našem štandu, ali i online za cijelu regiju. Uz 12 ekipa online, na štandu su igrala dva tima, Zagreb 360 i Team Ancestral. Turnir su komentirali i na svojim kanalima prenosili poznati YouTuberi – Nixa Zizu i Juka, što je dodatno užarilo cijelu atmosferu. Osim na YouTubeu, finalne borbe prenosila je i prva specijalizirana gaming TV stanica u našoj regiji „GameBar TV“. Svi videozapisi vezani uz prvi PUBG Open by MSGW turnir i gostovanje poznatih YouTubera imalo je više od 360.000 pregleda na YouTube-u.

PRIZNANJE

“Najveći gaming hardware breakthrough” – Nvidia GeForce RTX 20 Series

Na ovogodišnjem Rebootu predstavljeni su i pobjednici Reboot InfoGamer Awards-a . U ime našeg partnera Nvidia, s ponosom smo primili nagradu u kategoriji “Najveći gaming hardware breakthrough” za najveći pomak u tehnološkoj inovaciji gaming hardvera. Nvidia GeForce RTX 20 Series je prva serija komercijalnih grafičkih kartica koje omogućavaju tzv. real time ray tracing efekt u igrama.